Histats.com ©

Archives

Contact

cosmylyviu@yahoo.com Yahoo! ID: Cosmylyviu

Top comentatori

marți

20 de minute de Mac OS X

M-am jucat putin cu Leopardul de la Mac. Si e bland, nu musca. Din pacate nu m-am jucat pe el pe un MacBook, sau IMac sau orice alt produs Apple ci pe calculatorul meu personal. Pentru ca se poate, datorita unor baieti destepti. Dupa aproximativ 20 de minute de instalare(cand scria "Remaining: About a minute" a durat cel mai mult) si alte setari facute a bootat foarte repede si m-am trezit cu un desktop pe care se aflau cele 3 partitii ale hardului. Am vrut sa intru in Start(sau echivalentul sau), dar nu avea asa ceva. Apoi am vrut sa intru in My Computer, dar iar nu avea. De aceea navigarea prin computer mi se pare cam greoaie. O bila alba primeste Dockbar-ul, care e foarte util si foarte rapid. Ce m-a uimit a fost faptul ca se misca foarte repede, mai repede ca 7-le. Cam atat am apucat sa vad deoarece am intampinat cea mai grava problema posibila: nu recunostea placa de retea. Deci nu am avut net, si nu am putut sa iau driverul pentru ea ca nu aveam de unde. Asa ca am incercat sa intru iar pe 7, pe care il aveam pe alta partitie. Atunci Leopardul a scos coltii. Si a pornit el, nelasand Windows-ul sa faca nicio miscare. Deci calculatorul devenea putin inutilizabil. Asa ca am pedepsit pisicuta, formatand paritia sa speciala si reparand 7-le. Acum imi zbat capul sa am optiune de bootare si pentru Windows si pentru Mac. Si chiar am gasit o solutie, sper sa si mearga. Joi cred ca incerc, daca reusesc va dau atunci mai multe detalii. Uitati aici dovada:

1 comentarii:

Bogdan (clasa) spunea...

pai e mult mai rapid...da daca nu ai hardware de la apple...e cam ciudat sa bagi pe un pc...normal sa zicem

e total diferit de Linux ...si mai diferit de Windows

si ai zis ca nu vedeaa placa de retea...pai nu iti vedea ID-ul ei...dar il puteai introduce manual...inainte de "first start"


pur si simplu inainte sa intri pt prima oara in X ...la bootare selectezi 7 ca default..intri in 7...iti introduci ID placii de retea care il stii tu...si cand salvezi...e ceva de genu "save for all configurations"....sau ma rog...asemanator...eu stiu ca asa am facut la Vista si nu imi vedea id placii de retea de la Linux...dar ma rog numai plictisesc pe aici

good sistem Leopard....dar pentru americani..